vrijdag 9 februari 2018

Nieuws van vrijdag 9 februari 2018


van de site van SC Monster
Op woensdag 7 februari heeft het Dagelijks Bestuur van Sportclub Monster, mede namens het Algemeen Bestuur en Technische Commissie een gesprek gevoerd met onze hoofdtrainer Robin Knoester met betrekking tot verlenging van de samenwerking als hoofdtrainer bij onze club.
Het bestuur heeft in voorbereiding hiervan een gedegen afweging en motivatie voorbereid, tevens heeft er een goede voorbereiding en inventarisatie van onze TC- senioren plaatsgevonden, hierbij zijn ook de spelers en begeleiding geraadpleegd, is er een gefundeerd advies uitgebracht aan het Dagelijks Bestuur met betrekking tot verlenging gedurende een jaar.

Hierbij kunnen wij, mede namens de TC en Robin Knoester u mededelen dat in wederzijds goed overleg besloten is onze samenwerking voort te zetten.
De club is verheugd en blij dat Robin Knoester bij ons als hoofdtrainer verbonden blijft en wenst hem een plezierige en sportief succesvolle tijd toe bij Sportclub Monster.




Vanwege het midweekse programma van de eredivisie vandaag alleen een programma in de Jupiler League.
  • Doelman Bryan Janssen ontvangt met (nr. 13) FC Dordrecht de nr. 19 Helmond Sport. De doelman uit Hoek van Holland staat nu 4 wedstrijden onder de lat bij de Schapenkoppen. Het leverde 12 punten op en hij werd pas na ruim 300 minuten voor het eerst gepasseerd.
    De Dortenaren staan na 3 speelrondes bovenaan de 3e periode.  Die mooie plaats delen ze met Volendam (uit naar De Graafschap) en FC Emmen. Die ploeg gaat naar Go Ahead. Bij de ploeg uit Deventer mochten de regiogenoten (Maarten de Fockert en Pieter Langedijk)  in de vorige speelronde alleen "bankzaken" doen.  Wedstrijd uitgesteld naar maandag 12 febr.
  • RKC moet vanavond bij hekkensluiter Jong FC Utrecht gewoon 3 punten pakken, anders kan het wel eens een vervelende carnaval worden voor de Waalwijkse selectie.
    Johan Voskamp maakt vanavond zo goed als zeker weer deel uit van de groep. Of trainer Hans de Koning ook een basisplaats voor hem in petto heeft, zal begin van de avond duidelijk worden.
  • Na de zeperd bij VVV Venlo was er voor Feyenoord op eigen veld op donderdagavond winst tegen FC Groningen. Komende zondag wacht voor de Rotterdammers (en Tony Vilhena) de zware uitwedstrijd bij Vitesse.
  • Bij ADO Den Haag heeft Robert Zwinkels een prima seizoen. Mede dankzij zijn goede keeperswerk staat ADO op een keurige 8e plaats en gloort de nacompetitie voor Europees voetbal. Hij tekende deze week zelfs een overeenkomst die hem voor onbepaalde tijd aan AOD verbindt. Komende zondag om 16:45 wacht de verre uitwedstrijd bij FC Groningen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten