vrijdag 2 februari 2018

Nieuws van vrijdag 2 februari 2018



De tegenstanders van KMD kunnen zich gaan voorbereiden op een nieuwe speler bij de Wateringse club. Goalgetter Jules Maring maakt weer deel uit van de selectie van trainer Martin de Graaf.




Mede dankzij een goal van Tony Vilhena tegen PSV. staat Feyenoord in de 1/2 finale van de KNVB-beker (thuis tegen Willem II). Of Feyenoord door dit goede resultaat in een flow is gekomen zal zondag in Venlo moeten blijken.





Voor Hoekenees Bryan Janssen wacht met Dordrecht een mooi potje tegen nummer 6. Almere City FC
Janssen heeft sinds zijn debuut in 270 minuten nog geen doelpunt doorgelaten en staat mede daardoor met FC Dordrecht op de 1e plaats in de 3e periode.






Bij nr. 17 RKC gaat het een stuk minder, maar de nieuwe trainer Hans de Koning hoopt op een flow. Vanavond kan hij bij FC Eindhoven geen beroep doen op spits Johan Voskamp. De Westlander ontbrak de afgelopen dagen in Waalwijk vanwege ziekte.





Go Ahead Eagles presteert wisselvallig en teleurstellend.
Pieter Langedijk kan daar weinig aan veranderen. Zeker niet als de trainer je pas in de 89e minuut in laat vallen bij Volendam. Wie weet mag hij tegen Cambuur meer minuten maken. In Leeuwarden maakt trainer René Hake zijn debuut als opvolger van Marinus Dijkhuizen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten