vrijdag 16 februari 2018

Nieuws van vrijdag 16 februari 2018



Woensdag kwam er toch een einde aan de samenwerking tussen Fortuna S. en Sunday Oliseh. Op zich geen schokkend nieuws, want er vliegt iedere week wel ergens een trainer uit. Toch was het wel interessant om te zien dat Claudio Braga samen met assistent Kevin Hofland de kar gaat trekken.
Trainer Claudio Braga is voor de Westlandse regio geen onbekende. Begin maart 2015 werd hij aangesteld als interim-trainer bij FC 's-Gravenzande. Nadat afscheid genomen was van Knoester koos de FC hem als opvolger. Het mocht niet baten, want de fusieclub degradeerde aan het einde van het seizoen naar de 1e klasse. Via Nieuwerkerk kwam Braga bij de Fortuna Sittard Academy. Hij is nu doorgeschoven naar het 1e team.





Na een weekje zonder wedstrijden kan Feyenoord (Tony Vilhena) zondag op jacht na eerherstel voor de nederlaag bij Vitesse. Op papier mag Heracles geen probleem zijn.
Op zaterdagavond kan ADO den Haag (Robert Zwinkels) werken aan een mooie positie op de ranglijst. Bij winst op Willem II blijft de droom op een Europees ticket in tact.
Bij RKC Waalwijk (Johan Voskamp) was het geen prettige carnaval. De nederlaag tegen  hekkensluiter Jong  FC Utrecht was niet verwacht. Tegen Cambuur mogen de Waalwijkers voor eigen aanhang dus wat rechtzetten.
FC Dordrecht (Bryan Janssen) gaat op bezoek bij Volendam. Om leider te blijven in de 3e periode zullen de Dortenaren aan de Dijk moet winnen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten