zaterdag 6 januari 2018

Nieuws van zaterdag 6 januari 2018


Jeff Stans verlaat per direct NAC Breda.  Zijn tot de zomer van 2019 doorlopende contract is ontbonden. Dat betekent dat de oud-speler van o.a. Stans Excelsior M. hierdoor transfervrij op zoek kan gaan naar een nieuwe club.
De aanvallende middenvelder die voor zijn overstap naar Breda furore maakte bij Excelsior R., kreeg na het vertrek van trainer Marinus Dijkhuizen amper meer speelminuten van Stijn Vreven.



SVC'08 heeft besloten voor volgend seizoen een andere trainer verantwoordelijk te maken voor de selectie. Op advies van de TC wordt het contract van Corné van Doorn niet verlengd.
Van Doorn, die in het verleden o.a. hoofdtrainer was bij Lyra, VELO en de zondagtak van Westlandia,  kwam in januari 2017 bij de fusieclub. Hij eindigde in de 1e klasse za. op de 12e plaats. Dit seizoen staat hij volgens de clubsite in de middenmoot van de 2e klasse (= 4e plaats......)



John de Letter en DSVP hebben besloten om hun samenwerking aan het eind van dit seizoen te beëindigen.

Met het komende half jaar is de oud-trainer van o.a. VELO en Den Hoorn  2,5 jaar hoofdtrainer bij DSVP geweest, nadat hij in het seizoen 2015-2016 tussentijds met succes deze functie in is gaan vullen.

De TC van de club uit Pijnacker zal zich op korte termijn gaan beraden hoe deze functie in de toekomst zal worden ingevuld.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten