woensdag 10 januari 2018

Nieuws van woensdag 10 januari 2018


Diverse berichten van het trainers- en spelersfront:
  • Martijn Le Congé en Noordwijk gaan na dit seizoen uit elkaar. De oud-speler van FC 's-Gravenzande gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging, nadat hij er met de verantwoordelijke mensen van de hoofdklasser niet uitkwam. Mogelijk dat er tijdens het trainingskamp nog gesproken gaat worden, want beide partijen wilden wel verder volgend seizoen.
  • Henk Baggerman (oa. Rood-Wit en VV Monster) heeft zijn contract verlengd bij ODB. Het wordt zijn 3e seizoen bij de Haagse vereniging
  • Oscar Laguna Burgos (o.a. speler van De Sport en Excelsior M.) is ook komend seizoen verantwoordelijk voor de 1e selectie van Wilhemus zo.
  • Patrick van Dullemen zat na zijn vertrek bij Laakkwartier sinds eind november zonder club.  Hij wordt nu per direct verantwoordelijk voor het 2e team van VELO zo.. Voor die groep moest een oplossing gevonden worden, nadat Ron Kouwenhoven besloten had per direct te stoppen.

In de 2e divisie wordt het een lastige zaak voor Achilles'29.
De spelers van de club uit Groesbeek zullen waarschijnlijk komend weekend niet in actie komen in de competitiewedstrijd tegen FC Lienden. De club heeft te maken met de naweeën van het recente faillissement van de B.V. waarin de contractspelers waren ondergebracht.
De curator buigt zich over de eventuele verkoop van spelers en/of het ontbinden van de contracten.  Vraag is of de vereniging zelf nog voldoende kwaliteit in huis heeft om dit probleem voor het vlaggenschip en het 2e team (Hoofdklasse zo.) op te vangen om de competities af te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten