vrijdag 12 januari 2018

Nieuws van vrijdag 12 januari 2018



AA Gent heeft spits Rangelo Janga voor 3,5 jaar vastgelegd.
De 25-jarige Curaçaose spits speelde in het verleden voor Excelsior M. en maakte vervolgens een reis langs diverse profclubs in binnen- en buitenland.
Gent, nummer 5 in de hoogste klasse van België,  neemt Rangelo Janga  over van AS Trencín uit Slowakije. Voor die club maakte hij in 58 wedstrijden 33 goals.




      Voor de clubs in de Jupiler League zit de winterstop er al weer op.  Dus de mannen met een voetbalverleden in de Westlandse regio moeten ook weer aan de bak.

      • Voor Bryan Janssen  (foto) wordt het een mooie, maar spannende dag. De Hoekenees gaat  bij nr. 16 FC Dordrecht debuteren op dit niveau. Hij gaat met de schapenkoppen op bezoek bij hekkensluiter Jong FC Utrecht.  Dit team zal niet op volle sterkte aan kunnen treden, want 7 spelers zijn met de 1e selectie van nieuwe trainer Jean Paul de Jong mee op trainingskamp .
        Het is toch wel een vorm van competitievervalsing, want ook de andere BVO's treden deze speelronde verzwakt aan. Jong Ajax mist in de wedstrijd tegen de koploper Fortuna S. maar liefst 11 spelers. Jong PSV moest 3 spelers afstaan aan Philip Cocu, Jong AZ mist 9 spelers, waarvan er 2 verhuurd zijn aan Sparta R en 1 aan FC Eindhoven
      • Datzelfde FC Eindhoven (12e) gaat het opnemen tegen FC Emmen 7e). Wilfred van Leeuwen, oud-trainer van o.a Westlandia, zal er op gebrand zijn om de nacompetitie te halen. Naast middenvelder Abdelmalek El Hasnaoui van AZ is ook versterking Rodney Klooster (AS Trenčín) de rest van het seizoen inzetbaar om dat doel te halen
      • Johan Voskamp zal vandaag gaan zien hoe de aanpak van nieuwe trainer van nr. 15 RKC Waalwijk (Hans de Koning) voor hem zal uitpakken. De Lierenaar zal er op gebrand zijn om zijn faam als topscorer tegen het gehavende Jong AZ (18e)  weer waar te maken. Halverwege het seizoen heeft hij er pas 2 in het netje liggen.
      • nr.. 14 Go Ahead (Pieter Langedijk) heeft de lastige uitwedstrijd bij titel-kandidaat NEC (2e). Ook de oud-speler van Excelsior M. is niet meer zo trefzeker als vorig seizoen.







        Geen opmerkingen:

        Een reactie posten