donderdag 11 januari 2018

Nieuws van donderdag 11 januari 201


Henk de Zeeuw is ook volgend seizoen hoofdtrainer van HVC’10.
Het bestuur en de technische commissie hebben er alle vertrouwen in dat De Zeeuw de juiste persoon is om het selectievoetbal bij HVC’10 naar een hoger niveau te brengen. Naast De Zeeuw blijven ook Marcel van Wieren (assistent trainer eerste elftal), John Kraan (trainer tweede elftal), Michel van der Kaaij (assistent trainer tweede elftal) en Dick Bos (keeperstrainer) aan de Hoekse tweedeklasser verbonden.

Henk de Zeeuw is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij HVC’10. Nadat de resultaten in de eerste periode nog achter bleven, doet de club het met tien punten uit vier wedstrijden goed in de tweede periode. Arjan Booij, bestuurslid technische zaken: “Het heeft wat tijd nodig gehad om spelers te laten wennen aan een nieuwe werkwijze en nieuw systeem. Dat werpt nu z’n vruchten af. Deze ontwikkelingen willen we graag doorzetten
Bron Site HVC'10



De gemeente Westland heeft bekend gemaakt welke personen er op 25 januari 2018 in aanmerking kunnen komen voor de  regionale sportprijs trainer/coach van 2017.
Natuurlijk is bondscoach Sarina Wiegman genomineerd voor haar prestaties met de Oranjedames. Eerder werd zij bij de UEFA en FIFA al gehuldigd voor het winnen van de EK.
Haar concurrenten voor deze Westlandse bokaal zijn

  • de coaches Valerie en Nathalie v.d. Beemt (Devona turnen) en 
  • Arthur van Dijk (Olympus'70).

Schaatscoach Jac Orie uit Poeldijk versloeg Sarina Wiegman in de verkiezing coach van het jaar 2017 bij NOC-NSF. Voor deze regionale prijs behoort hij niet echter tot de genomineerden. 


Ook FC 's-Gravenzande 1 staat bij de gemeente op de lijst van de beste 3. Zij zijn in de race om sportploeg van het jaar te worden. De nominatie hebben zij verdiend met het behalen van het kampioenschap van de 1e klasse B zaterdag.
De 2 concurrenten hebben ook prima prestaties geleverd. HV Quintus, dames DC1 (handbal) werd Nederlands Kampioen zaalhandbal 2017 en dat op het hoogst mogelijke niveau van Nederland.
Op datzelfde niveau is de badmintonploeg van VELO actief. Dat team pakte voor de 12e keer de Nederlandse titel en won ook de nationale beker voor teams



Geen opmerkingen:

Een reactie posten