vrijdag 24 november 2017

Nieuws van vrijdag 24 november 2017


Patrick Fieret heeft aangegeven dat hij aan het einde van dit seizoen gaat stoppen als trainer van VV Maasdijk.  Hij is dan 5 seizoenen werkzaam geweest aan de Lange Kruisweg. De promotie, via de nacompetitie, naar de 3e klasse en het bereiken van de finale van de Westlandcup zijn mooie resultaten op zijn Maasdijkse CV.
De trainer uit 's-Gravenzande kijkt uit naar een nieuwe uitdaging; dat kan zijn in Maasdijk of bij een andere vereniging.

Trainer Sarina Wiegman speelt vanavond met de Oranje-dames in en tegen Slowakije. De wedstrijd, die om 19:00 begint, geldt voor plaatsing WK 2019 in Frankrijk.
Europees kampioen Nederland heeft pas 1x gespeeld in deze poule (winst tegen Noorwegen). Slowakije verloor al bij Noorwegen (6-1) en thuis van Noord-Ierland (2-0).
Komende dinsdag staat in Nijmegen de 3e poulewedstrijd voor de Oranjedames op het programma. Dan komt Ierland naar de Goffert.

In de loop van vanavond zal bij VV Naaldwijk de voorzittershamer worden overgedragen. Gerard Koornneef zal na instemming van de leden worden opgevolgd door Aris van Daalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten