vrijdag 10 november 2017

Nieuws van vrijdag 10 november 2017

Dit weekend komen er diverse teams uit de regio in actie om de volgende ronde van de beker te bereiken. FC 's-Gravenzande was eerder deze week als succesvol. Compleet overzicht staat hier

FC 's-Gravenzande mag zaterdag de inhaalwedstrijd spelen tegen Smitshoek. Winst voor de FC betekent dat men in punten gelijk gaat komen met de club uit het Rijnmondgebied

Naaldwijk speelt zaterdag het restant van de wedstrijd tegen GDA. In de restende 8 minuten moet de 1-0 voorsprong verdedigd worden. Als dat lukt gaan de witkielen met 2 punten voorsprong de laatste speelronde van de 1e Naaldwijk speelt zaterdag het restant van de wedstrijd tegen GDA. In de restende 8 minuten moet de 1-0 voorsprong verdedigd worden. Als dat lukt gaan de witkielen met 2 punten voorsprong de laatste speelronde van de 1e periode in.,

Quintus speelt morgen alsnog de 2e helft bij en tegen Semper A. Vanwege een opstootje besloot de club uit Kwintsheul een aantal weken geleden al bij de thee huiswaarts te keren. De ruststand was 1-0 in het voordeel van Semper A.