maandag 23 oktober 2017

Nieuws van maandag 23 oktober 2017


Tegenstander van Excelsior M., AFC , kan op zoek naar een nieuwe trainer. Ton du Chatinier heeft zijn spullen ingeleverd. Ondanks de overwinning op IJsselmeervogels (0-1) besloot de Utrechtse oefenmeester per direct op te stappen. Volgens diverse sites  vindt Du Chatinier de Amsterdamse clubleiding ‘huichelachtig’ en is helemaal klaar met het gedrag van bepaalde mensen binnen de Amsterdamse club.
Inmiddels is bekend geworden dat André Wetzel de nieuwe trainer van AFC wordt. Wetzel is als trainer o.a. werkzaam geweest bij de zondagtak van Westlandia, HBS en ADO Den Haag.

Niels Redert van Excelsior M. kreeg op 16 september bij en tegen Achilles'29  na een duel met een tegenstander een rode prent. De aanklager vond het vergrijp dusdanig dat er een schikkingsvoorstel volgde van 4 wedstrijden. Het duurde 5 weken voordat er vanuit Zeist een verdict kwam op het ingestelde beroep. De aanvoerder van de tricolores kreeg 6 wedstrijden schorsing aan zijn broek voor een code VED-4 = gewelddadige handeling (buiten een duel om de bal). Volgens een column op de site van de club, is dit niet of nauwelijks waarneembaar op de wedstrijdbeelden van FOX.
Voorlopig is de routinier dus niet meer inzetbaar.

FC 's-Gravenzande heeft Rob Schalke aangesteld als Hoofd Interne Scouting.
Rob Schalke is als Hoofd Interne Scouting toegetreden tot het technisch kader van FC ’s-Gravenzande. Schalke is naast trainer van het Westlands elftal ook verantwoordelijk geweest voor de 1e teams van  o.a. Maasdijk, KMD, MVV'27 en Quintus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten