vrijdag 15 september 2017

Voorbeschouwing wedstrijden komend weekend


datum THUIS
(plts GS-PT (DS))
UIT
(plts GS-PT (DS))
Nieuws

za. 16 sep.'17 Achilles'29
(6e 3-5 +3)
Excelsior M.
(7e 3-5 +1)
Het wordt voor het eerst dat beide teams elkaar in de competitie tegen gaan komen. Achilles'29 was een toonaangevende vereniging in het zondag-amateurvoetbal en stapte enige jaren geleden over naar de Jupiler-league. Het werd  geen echt succesverhaal en de ploeg uit Groesbeek was dan ook de  eerste vereniging in de historie die degradeerde naar de 2e divisie.
Excelsior M. heeft dit seizoen een redelijke start. Het blijkt alleen lastig voor de tricolores om meer dan 1 goal per wedstrijd te scoren

za. 16 sep.'17 FC 's-Gravenzande
(15e 2-0 -4) 
Smitshoek
(14e 2-0 -2)
Na het duel van de FC tegen Smitshoek zal minstens één van de 2 ploegen van de hatelijke 0 punten verlost zijn.
De laatste confrontatie tussen beide teams dateert van oktober 2014. FC 's-Gravenzande won toen  in de hoofdklasse B, door goals van Dennis Verbeek en Jasper van Dijk, met 2-0
Roel Stoffels is, na zijn wedstrijd schorsing, zaterdag weer inzetbaar voor de ploeg van trainer Richard Elzinga.

zo. 17 sep.'17 Westlandia zo.
(13e  3-3 -3)
OJC Rosmalen
(9e 3-4  +4)
Bij Westlandia zal men zich de start in het nieuwe seizoen anders hebben voorgesteld. Met name het aantal tegengoals 11 in de competitie en 4 in de beker zal zorgen baren. Vorig seizoen had doelman Edgar Leerdam in de 1e 3 wedstrijden pas 2x de bal uit het net gehaald.
Aan de productiekant lopen de Naaldwijker ook beter dan vorig jaar. Toen hadden de groen-witten na 3 wedstrijden pas 6x gescoord. Nu staat de teller al op 8.
Eind januari won Westlandia op de Hoge Bomen met 4-0 van de club uit Rosmalen.

Voor de overige standaardteams is het de 3e en laatste ronde van de bekerpoule Het zou mooi zijn als er veel clubs uit de regio zich plaatsen voor de knock-outfase.
Zie HIER de stand van zaken in de diverse poules

Geen opmerkingen:

Een reactie posten