woensdag 20 september 2017

Nieuws van woensdag 20 september 2017

Naaldwijk moest gisterenavond voor de  bekerpoule nog naar Wateringseveld. Het team, dat al bekend staat als Kranenburg 2.0, won inhaalwedstrijd met 3-1

Diverse trainers vonden het nodig om nog eens extra de puntjes op de iiii te zetten en speelden een oefenwedstrijd met hun groep:
  • Excelsior M  won met 3-1 van Smitshoek. Dean van Ooijen scoorde 3x
  • Westlandia zo. was een maatje te groot voor SVC'08 (Rémon van Bochoven en Mark v.d. Zalm scoorden 2x)
  • VOC was gastheer voor FC 's-Gravenzande. De FC won met 6-1

Vandaag de 2e speeldag van de 1e ronde.
  • Steven Olsthoorn en Tom Boks mochten met HFC naar Staphorst. De Westlanders wonnen met 3-2
  • Robert Zwinkels hield lang stand in de Kuip tegenover Feyenoord. Pas aan het slot van de 2e helft werd het 2-0 voor de Rotterdammers
  • Grote verrassing was dat bekerhouder Vitesse bij Swift in 120 minuten  niet wist te scoren (0-0). De amateurs namen vervolgens de pingels beter. Ook NAC Breda kwam van een koude kermis thuis. Achilles'29 won met 4-3.
  • Jesper Leerdam is de 1e keeper bij Scheveningen. Helaas mocht tegen Ajax de 2e doelman de goal verdedigen. Het werd een 5-1 overwinning voor de Amsterdammers