vrijdag 1 september 2017

Nieuws van vrijdag 1 september 2017


3e speelronde in de Jupiler-League. De mannen met een achtergrond in deze regio hebben nog steeds geen aansprekende resultaten geboekt, maar wie weet kunnen ze ervan profiteren dat de internationals andere zaken aan hun hoofd hebben......
  • Pieter Langedijk en Maarten de Fockert gaan in Helmond met Go Ahead op zoek naar de 1e overwinning van het seizoen
  • Wilfred van Leeuwen heeft met Eindhoven 2x gelijk gespeeld. Vanavond zal hij waarschijnlijk tekenen voor 1 punt bij NEC.
  • Johan Voskamp mag zaterdagavond met RKC gaan strijden voor de eerste punten. Vorige week begon hij op de bank en kon hij het laatste half uur bij Jong AZ het verschil niet (meer) goed maken (2-1 nederlaag). Tijdens de transferperiode is overigens de concurrentie voor de Lierenaar behoorlijk toegenomen. De Waalwijkers trokken 3 aanvallers aan: Chovanie Amatkarijo. Dylan Seys en Leandro Resida. Wordt dus dringen in de voorhoede.
  • Marinus Dijkhuizen had een betere start van Cambuur voor ogen. Na 2 wedstrijden staat zijn Friese trots nog op 0 punten. Of er zondag in Volendam nog wat te halen valt.....

Robert Zwinkels krijgt bij ADO Den Haag weer concurrentie van een doelman van Ajax. Na Joey v.d. Sar komt ook Indy Groothuizen over uit Amsterdam. Totaal heeft de trainer Alfons Groenewegen dus incl. Tim Coremans de keuze uit 4 keepers.

Programma en uitslagen divisies staan HIER
Programma en uitslagen van de bekerwedstrijden staan HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten