dinsdag 26 september 2017

Nieuws van dinsdag 26 september 2017


KMD speelt vandaag voor de beker de inhaalwedstrijd bijUDO. De tegenstander moet met grote cijfers winnen, om de 1e plaats in de poule van KMD over te nemen.
KMD werd na de 1-2 winst bij UDO ongeslagen groepswinnaar

HVC'10 won op eigen veld een oefenwedstrijd tegen Excelsior'20 met 2-0

De KNVB is soms onnavolgbaar. Bij de landelijke beker viel de beslissing tussen FC Lisse (2e divisie) en Hoek (hoofdklasser) pas na strafschoppen. De Lissenaren wonnen deze reeks en hebben tegen Heracles uit Almelo geloot.
.....

De scheidsrechter had echter de spelregels verkeerd gehanteerd, dus de bond wil dat rechtzetten en de strafschoppen over laten neemn.  Dat moet dan op woensdagavond 4 oktober gaan gebeuren.
De KNVB wil dus dat de amateurs uit Zeeland op een doordeweekse dag, een vrije middag nemen en  ruim 4 uur in de bus gaat zitten (360 km) om een paar strafschoppen te nemen.....
FC Lisse is als winnaar al in beroep gegaan tegen deze uitspraak. Wat Hoek gaat doen is nog niet bekend.
----
RED: Op 21 oktober om 14:45 speelt HOEK in Amsterdam tegen AFC. Dan zou men vooraf toch ook zo nodig de strafschoppen in Lisse kunnen nemen. FC Lisse hoeft pas om 18:00 bij TEC in Tiel aan te treden. De wedstrijd bij Heracles staat gepland voor 24-25 of 26 oktober.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten