vrijdag 11 augustus 2017

Nieuws van vrijdag 11 augustus 2017


Zaterdagmiddag wordt op sportpark Polanen op gepaste wijze afscheid genomen van Ruud Zuyderwijk. Het icoon van VV Monster en later SC Monster wordt door de club in het zonnetje gezet voor het (noodgedwongen) afsluiten van zijn imposante carrière bij de (fusie-)club. Vanaf 16:00 uur is er een wedstrijd tussen oud-spelers van Monster en het Westlands elftal. De selecties zijn door Ruud samengesteld. Aansluitend is er natuurlijk een sfeervolle 3e helft met op zeker een verlenging!.

Overzicht van de oefenwedstrijden voor seizoen 2017-2018 en dus ook komend weekend  staat HIER

Vanavond om 19:00 uur start de competitie 2017-2018 in de eredivisie.
ADO Den Haag met Robert Zwinkels onder de lat neemt het dan op tegen FC Utrecht. Daags daarna is het aan Roy Kortsmit en de andere Spartanen om promovendus VVV in Venlo te bedwingen. Jeff Stans staat met NAC Breda voor de zware uitwedstrijd bij Vitesse.
Zondagmiddag volgen nog Heracles (Bart Schenkeveld) tegen Roda JC en  kampioen Feyenoord met Tony Vilhena in De Kuip tegen FC Twente.

De Jupiler League start volgende week pas. Daarin zijn uit deze regio o.a. Johan Voskamp (RKC Waalwijk), Pieter Langedijk en Maarten de Fockert  (Go Ahead) als voetballer actief..
Trainers Marinus Dijkhuizen (SC Cambuur en Wilfred van Leeuwen (Eindhoven) mogen met hun selectie strijden voor promotie naar de eredivisie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten