donderdag 24 augustus 2017

Nieuws van donderdag 24 augustus 2017


Komend weekend gaat de bal ook weer rollen in de 2e én 3e divisie.
Excelsior M. mag het op gaan nemen tegen de beloftes van Sparta in Rotterdam. De tricolores hadden een goede voorbereiding. In de beker ging het helaas mis. Op strafschoppen ging FC Lisse door naar het hoofdtoernooi.
Jong Sparta heeft in de selectie 2 spelers uit de regio. Doelman Bryan Janssen uit Hoek van Holland en Yani (Ioannis) Bouras die vorig seizoen overstapte van VELO zo. 1 naar de onder 19 van de Kasteelclub. Beide spelers hopen zich bij Jong Sparta in de kijker te spelen bij Alex Pastoor, de trainer van het vlaggenschip .
Eind januari speelde beide teams 1-1 aan de Lavendelstraat. Excelsior M. eindigde uiteindelijk op de 7e en Jong Sparta op de 5e plaats in de 2e divisie.

Westlandia zo. staat na de zeperd in de beker tegen HFC weer met beide benen op de grond. De 9-0 winst in de oefenwedstrijd tegen VELO zo. voorafgaande aan het bekerduel stond fraai, maar gaf dus geen garantie voor een goede start.
Op het sportpark de Hoge Bomen wacht nu de confrontatie tegen Hercules. De Utrechters waren ook vorig seizoen al de 1e tegenstander in Naaldwijk. De mannen van Grünholz, hadden het toen in de 1e helft lastig en mochten van geluk spreken dat de ruststand 0-0 was. Uiteindelijk bleven de 3 punten in eigen huis (4-0).
Hercules werd in de laatste 9 competitiewedstrijden van vorig seizoen niet meer verslagen. In de nacompetitie voor promotie ging het net als bij Westlandia mis.
Afgelopen woensdag werd het hoofdtoernooi van de KNVB-beker bereikt. In Utrecht werd Dongen in de verlenging verslagen.
Het mag duidelijk zijn dat Westlandia direct een topper gaat treffen in het 1e thuisduel.

Programma en uitslagen van de divisies zijn HIER te vinden

De programma en uitslagen van de oefenwedstrijden staan HIER

Alle uitslagen van de 1e en 2e voorronde van de beker staan HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten