zaterdag 3 juni 2017

Nieuws van zaterdag 3 juni 2017


Het 2e team van Honselersdijk heeft het laatste promotieduel gewonnen van de beloftes van Sportlust. Dat betekent dat de Oranjehemden volgend seizoen gaan spelen in de res. 1e klasse.  In die klasse spelen Lyra en Westlandia za en het 2e team van Fc 's-Gravenzande (gedegradeerd uit de hoofdklasse).
SC Monster 2 speelde zich pas in de verlenging van de p/D-wedstrijden tegen DSO veilig en is ook volgend seizoen weer te zien in de res.1e klasser.

Dit weekend staan er weer mooie toernooien op het programma.
Bij VDL staat het Pinksterweekend in het teken van het vermaarde Robin van Persie-toernooi voor de jeugd onder 9 en onder 10. Bij de deelnemers teams van Feyenoord, Club Brugge, Tottenham Hotspur, Fc Kopenhagen, KRC Genk, Rapid Wien, Excelsior Rotterdam, Anderlecht, West Ham United, OSC Lille, Werder BremenS. PAOK, PSV, Sporting Lissabon ,Zenit St Petersburg en Slavia Praag

Op maandag vindt op Westlandia weer het Nieuw JO13:1 & JO15:1 selectie toernooi plaats.  Het deelnemersveld bestaat uit maar liefst 12 JO13:1 teams en 8 JO15:1 teams. Allemaal teams van verenigingen met een gerenommeerde jeugdopleiding en tevens teams die in de competitie op een zeer hoog niveau acteren. De Westlandia teams komen beide komend seizoen uit in de 3e divisie landelijk.
Deelnemersveld JO13:1
AFC ‘34,  BFC, De Meern, HHV Hercules, HVV Hollandia, Quick Boys, RBC, TOGB, SV Lelystad, VELO, VV Spijkenisse en Westlandia
Deelnemersveld JO15:1
ADO’20, ARC, HHV Hercules, HVV Hollandia, Jodan Boys, Quick Boys, Spartaan ‘20 en Westlandia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten