woensdag 7 juni 2017

Nieuws van woensdag 7 juni 2-17


De KNVB heeft VELO en Boshuizen verzocht met elkaar in gesprek te gaan over een mogelijke locatie voor de alles beslissende promotiewedstrijd naar de hoofdklasse. De bond en Achilles'29 zijn er nog niet over uit, wat er met het 2e team van de ploeg uit Groesbeek moet gebeuren. Om niet voor verassingen te staan, wordt deze promotiewedstrijd dus al wel ingeroosterd.  De wedstrijd wordt alleen niet gespeeld als er vóór zondag bekend is dat Jong Achilles'29 in het standaardvoetbal blijft.
Een eventuele extra promotie van VELO of Boshuizen uit 1B heeft natuurlijk ook weer gevolgen voor de promotie uit de 2e en 3e klasse van het zondagvoetbal.
Het is wel uitermate vervelend dat de bond en/of de club zo lang treuzelt met het nemen van dergelijke belangrijke beslissingen voor het amateurvoetbal. Het probleem is al geruime tijd bekend. (red) en had bij het opmaken van de speelroosters voor de nacompetitie duidelijk moeten zijn !!!! 

Nog 8 dagen dan sluit de transfermarkt voor de amateurclubs. Alleen de contractspelers van de 2e en 3e divisie hebben daarna nog de mogelijkheid om tot 1 september te verkassen naar een ander club.
Benieuwd  naar wie volgend seizoen aan een andere uitdaging begint.... KIJK HIER of kies in de bovenbalk het pulldown-menu selecties 17-18

Laatste toevoeging aan deze lijst :
  • Demi Gosepa heeft overschrijving aangevraagd van FC Den Bosch naar Excelsior M. De 19-jarige verdediger speelde bij de beloftes in de 3e divisie zondag.
  • Overkomende (jeugd-)spelers van Quintus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten