vrijdag 23 juni 2017

Nieuws van vrijdag 23 juni 2017


Zaterdag 24 juni gaat het dan eindelijk gebeuren. Loosduinen gaat met 7 andere teams strijden om de laatste vrije plaats in de 3e klasse van district West 2. Vanaf 11:00 uu zal bij VDL in 2 poules van 4 gestreden worden om een plek in de finale. Alleen de winnaar daarvan kan dus nog vluchten uit de kelder van het zaterdagvoetbal.
Het had de laatste dagen nog wel de nodige reuring tot gevolg. Linschoten, het team door de KNVB al was aangewezen als team dat met Oegstgeest mocht strijden om 1 ticket, is het oneens met deze nieuwe opzet. De ploeg heeft zich nu weer terug getrokken.
Bergambacht en Floreant waren in de poulefase al uitgeschakeld door Leiden. Het onderling duel werd toen op 3 juni geschrapt. Afgelopen donderdagavond moest er nog een beslissingswedstrijd gespeeld worden. Bergambacht won met 2-0 en is dus deelnemer aan de promotiewedstrijden bij VDL.
De teams die in actie komen 
Poule A: Loosduinen, Rockanje,Oud Beijerland en Bergambacht
Poule B:  Rohda’76, Hekelingen, Spartaan'20 en Oegstgeest

Zoals te verwachten was, zullen de amateurverenigingen in de 3e divisie zat. op woensdag 28 juni in Zeist gaan ageren tegen de voorgestelde indeling. Men verzet zich tegen het feit dat 5 van de 6 beloftenteams in het zaterdagvoetbal zijn ingedeeld.
Zij gaan daar absoluut niet mee akkoord en voelen zich zwaar benadeeld. De verhoudingen vergeleken met de Tweede Divisie en met name de Derde Divisie zondag zijn op deze manier volkomen weg.
Wordt op zeker nog vervolgd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten