maandag 12 juni 2017

Nieuws van maandag 12 juni 2017




Na het gesol met clubs in het zondagvoetbal (oa.VELO) maakt de KNVB het nu nog bonter in het zaterdagvoetbal. Men was bij de bond even vergeten dat Haaglandia al sinds september 2016 niet meer bestaat. Dat betekent dat er na alle p/d-wedstrijden 1 club te weinig is in de 1e klasse voor seizoen 2017-2018 en vervolgens ook in de 2e en 3e klasse.

De volgende clubs moeten/mogen nog 1 of 2 wedstrijden gaan spelen:
  • 1 Plaats in de 1e klasse: RCL en Nieuwenhoorn bij Leonidas 
  • 1 Plaats in de 2e klasse: Naaldwijk, Lyra, Botlek en SSS 
  • 1 plaats in de 3e klasse: Linschoten en Oegstgeest 


Selecties hebben seizoenafsluiting al achter de rug, spelers/trainers zijn mogelijk al op vakantie, overschrijvingen zijn zo goed als geregeld, maar er moet toch nog gespeeld gaan worden......Programma en locaties worden nog nader bekend gemaakt.
Aanvulling 
Naaldwijk start woensdag om 20:00 in de 1/2 finale tegen SSS op het veld van Spartaan'20. Lyra treft dan Botlek bij SVV. 
Komende zaterdag wordt de finale tussen de winnaars op neutraal terrein gespeeld

Robin Knoester is de nieuwe trainer van Sportclub Monster. Hij volgt bij de degradant naar de 3e klasse Marten Glotzbach op. Knoester was eerder voor VV Monster werkzaam op Sportpark Polanen.

Nog 3 dagen dan sluit de transfermarkt voor de amateurclubs. Alleen de contractspelers van de 2e en 3e divisie hebben daarna nog de mogelijkheid om tot 1 september te verkassen naar een ander club.
Benieuwd  naar wie volgend seizoen aan een andere uitdaging begint.... KIJK HIER of kies in de bovenbalk het pulldown-menu selecties 17-18

De lijst is weer bijgewerkt. De mutaties betreffen de versterkingen van de selectie van Den Hoorn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten