donderdag 8 juni 2017

Nieuws van donderdag 8 juni 2017


Het is nog niet bekend of er een beslissingswedstrijd nodig is tussen VELO en Boshuizen. Beide clubs hebben nog een kans voor een plaats in de hoofdklasse, maar dat hangt weer af van de slepende kwestie over 'het 2e Achilles. De clubs zijn al wel overeengekomen om eventueel zondag om 14;00 uur af te trappen bij Leonidas in Rotterdam

Het bestuur van Achilles'29 heeft woensdag nog een robbertje gevochten met de bond. In een zgn. spoedappèl wordt gevraagd om de straf van de 3 punten aftrek terug te draaien of door te schuiven naar het nieuwe seizoen. Ook zou de wedstrijd tegen Jong PSV over gespeeld moeten worden. Op die manier probeert de club uit Groesbeek nog de degradatie te ontlopen. Men wil ook akkoord gaan met het 21e ticket van de Jupiler League.
De bond, die net voor de alles beslissende slotronde, de straf oplegde en de club amper de tijd gaf om zich voor te bereiden op de rechtszaak, stelt dat al deze eisen niet ingewilligd kunnen worden.  Het wordt een lastige kwestie voor de rechter.

Nog 7 dagen dan sluit de transfermarkt voor de amateurclubs. Alleen de contractspelers van de 2e en 3e divisie hebben daarna nog de mogelijkheid om tot 1 september te verkassen naar een ander club.
Benieuwd  naar wie volgend seizoen aan een andere uitdaging begint.... KIJK HIER of kies in de bovenbalk het pulldown-menu selecties 17-18

Laatste toevoeging aan deze lijst :
  • Angelo Groen. Hij maakt de overstap van Westlandia zondag naar zaterdag
  • Doelman Ruben Hartman verlaat Westlandia za. Hij gaat zijn geluk beproeven bij Honselersdijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten