vrijdag 19 mei 2017

Nieuws van vrijdag 19 mei 2017


Honselersdijk heeft zich voor volgend seizoen  verzekerd van de komst van een scorende aanvaller. Angelo Zwirs (26 goals dit seizoen; zie hier). komt over van 4e klasser Quintus. Naast zijn prestaties voor de club uit Kwintsheul, viel Zwirs vorig jaar ook op bij het Westlands elftal. (Bron AD)

Het lijkt er op dat Honselersdijk hard op weg is om het scorend vermogen op te krikken, want ook aanvallers van Naaldwijk en Westlandia za. zijn in gesprek.voor een mogelijke overstap naar De Strijphorst.


Maarten de Fockert keert terug naar Heerenveen. De Maaslandse doelman werd door de Friezen dit seizoen verhuurd aan VVV-Venlo. Met die club werd hij kampioen van de Jupiler League, maar vanaf eind 2015 kwam De Fockert niet of nauwelijks meer in actie voor het 1e team.

Jos v.d. HJos v.d. Helm (o.a. oud-trainer Lyra) baalt als een stekker. Het beslissende duel om het kampioenschap tussen zijn huidige club Blauw Zwart en Van Nispen is overbodig geworden. De bond heeft zijn club bestraft met 1 punt aftrek voor "gedoe" tijdens de wedstrijd tegen VVSB van 6 mei j.l.. 
Als het aangetekende beroep tegen deze sanctie verworpen wordt, moet B.Z. nacompetitie spelen om te promoveren naar de 3e klasse. De bond heeft voorlopig de nacompetitie-wedstrijden uitgesteld


Geen opmerkingen:

Een reactie posten