vrijdag 12 mei 2017

Nieuws van vrijdag 12 mei 2017


Vrijdagavond komen Pieter Langedijk en Johan Voskamp voor het laatst in actie in een KNVB-duel. Met RKC zullen zijn naar verwachting niet doorstoten naar de volgende ronde in de nacompetitie. Tegenstander Emmen won maandagavond nml. de heenwedstrijd met 5-1 in Waalwijk.
Update:  RKC heeft met 1-0 gewonnen in Emmen. Goal gescoord door  Johan Voskamp. Hij brengt zijn totaal daarmee op 17 goals in de (na-)competitie. 

Voor Tony Vilhena zal het zondag peentjes zweten worden. Door een dubieuze gele kaart kan hij zondag niet mee doen in het cruciale duel van Feyenoord tegen Heracles. Vriend en vijand was het er dit seizoen wel over eens: Vilhena was dit seizoen in de race naar de titel één van de voornaamste sterkhouders bij de Rotterdammers.

Bryan Janssen staat zaterdag bij de beloftes van Sparta onder de lat in de wedstrijd bij GVVV. Ná de wedstrijd sluit hij zich aan bij de selectie van het 1e team. Die bereiden zich voor op de wedstrijd bij Go Ahead. Sparta strijdt in Deventer tegen nacompetitie. Trainer Alex Pastor heeft zondag de beschikking over 3 keepers bij de groep.
Michael Verrips  zal de geblesseerde Roy Kortsmit vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten