woensdag 26 april 2017

Nieuws van woensdag 26 april 2017


Komende zomer starten dertien cursisten met de vernieuwde opleiding Coach Betaald Voetbal.
Jeroen Rijswijk van Excelsior M. mag op voor het hoogste trainersdiploma.
Westlandia-trainer Edwin Grünhölz is niet toegelaten tot deze cursus, Hij is in goed gezelschap, want ook bijv. oud-international John Heitinga moet nog even wachten. Danny Buijs (trainer Kozakken Boys) is ook ontstemd. Op de site van voetbal.com laat hij weten: "Ik wil graag dat papiertje hebben. Je wordt belemmerd om de arbeidsmarkt op te gaan. Ik wil leren, mijn papieren halen, maar ik mag niet. Dat vind ik een kwalijke zaak."

De dertien cursisten van 2017:
Geert Brusselers, Adrie Poldervaart, Peter Reekers, Jeroen Rijsdijk, Jurgen Seegers, Arne Slot, Koen Stam, Sjors Ultee, Peter Uneken, Fuat Usta, Erik van der Ven, Mischa Visser en Kees van Wonderen

Nog meer goed nieuws voor Jeroen Rijsdijk. De trainer van de tricolores is één van de genomineerden  voor de Rinus Michels Award.

Boyd Rijnenberg van 3e klasser Maasdijk gaat volgend seizoen spelen voor 2e klasser Lyra. Eerder was zijn keuze gevallen op VELO zo., maar die club grijpt dus naast die versterking van de selectie.

De gemeente Westland heeft 3 personen uit de Westlandse voetbalwereld Koninklijk onderscheiden. Ton Ballering (Westlandia), Koos de Bruijn (FC 's-Gravenzande/Westlandia) en Flip v.d. Berg (FC 's-Gravenzande) werden  woensdagochtend Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Ook Honselersdijker Ruud v.d. Zalm kreeg deze versierselen opgespeld. Hij kreeg die waardering van o.a. zijn vrijwilligerswerk als secretaris van het Haagse Quick Steps

Geen opmerkingen:

Een reactie posten