dinsdag 14 februari 2017

Spelersnieuws selectie Westlandia zo,



14 februari 2017 Update selectie nieuwe seizoen
De Naaldwijkers hebben ook de toezegging dat Adnan Bajic, Brandon Tichem en doelman Stijn van Beek volgend seizoen bij de club te zien zijn.
Op dit moment heeft Westlandia 22 spelers "vastgelegd" voor het nieuwe seizoen.

30 januari 2017 3 spelers verlengen "contract"
Patrick Batist werd na de wedstrijd tegen OJC Rosmalen gehuldigd voor zijn 100e wedstrijd in het 1e team. Hij had inmiddels ook aangegeven volgend seizoen door te gaan voor de volgende mijlpaal. Met hem gaven ook Jessie v.d. Burg en Ferry de Jong aan volgend seizoen voor de groen-witten te blijven spelen.



10 januari 2017 Selectie krijgt verder vorm
Tijdens het trainingskamp is verder gesproken met een aantal spelers uit de huidige groep. Edwin Grünholz kan tevreden zijn, want de technische commissie wist weer 9 spelers vast te leggen. Met een aantal andere groen-witten zijn afspraken gemaakt over een eventueel vervolg-gesprek/deadline.


6 januari 2017 Diverse spelers verlengen verblijf
De club uit de 3e divisie is er in geslaagd om een aantal bekende sterkhouders vast te leggen voor het volgend seizoen. Het gaat om doelman Edgar Leerdam en de spelers Jeroen Spruijt, Rémon van Bochoven en Nick van Vliet.
Mitchel Jacobs en Henry Ugwunna Chidozie kwamen eind augustus over van Haaglandia. Ook zij zien een langer verblijf op de Hoge Bomen wel zitten.


6 december 2016  Marco v.d. Knaap tekent bij
Marco v.d. Knaap gaat nog  een seizoen door bij Westlandia. De "dertiger laat iedere zondag in de top van het amateurvoetbal zien dat hij nog topfit is. Zijn optreden in de 3e divisie zo. is voor de TC reden om het vertrouwen/waardering in de speler uit te spreken.

Selectie seizoen 2017-2018

Adnan Bajic, Patrick Batist, Stijn van Beek, Lars v.d. Berg, Rémon van Bochoven,  Jessie v.d. Burg, Henry Ugwunna Chidozie,  Miquel van Dijk, Angelo Groen, Mitchel Jacobs, Ferry de Jong. Marko v.d. Knaap, Edgar Leerdam, Jedsel Markes, Ramon Ripson. Jari Priem, Rik van Schie, Jeroen Spruijt, Brandon Tichem,Nick van Vliet en Mark v.d. Zalm
Vince v.d. Knaap, Leroy Klootwijk en Rick Kreunen (Westlandia A1,

Spelers die vertrekken of stoppen

Jordy de Wit (FC 's-Gravenzande) en Ivailo Staal (Rijnvogels)
Erkan Sensoy (Kranenburg) en Thierry Seaw (onbekend) zijn medio januari 2017 al gestopt


Geen opmerkingen:

Een reactie posten