zaterdag 11 februari 2017

Spelersnieuws selectie Excelsior M.



xxx

11 februari: Jeugdspelers gaan de stap maken
Het Technisch Management Team een paar spelers uit de beloften medegedeeld dat ze volgend seizoen onderdeel uit gaan maken van de A-selectie van Excelsior M. Het gaat hier om de talentvolle spelers Rick van der Struis, Tobias Kleijweg en Walter Bennett. Ook Kevin Ringeling (2e jaars A-junior) wordt toegevoegd aan de A-selectie.

18 januari 2017: Vincent van Dorp vertrekt
Vincent van Dorp heeft besloten volgend seizoen over te stappen naar Zwaluwen uit Vlaardingen. In het kampioensjaar was hij een steunpilaar bij de tricolores. Dit seizoen kwam hij maar zelden voor in de basis van het elftal van Jeroen Rijsdijk.
Daniel Furtdao Olievera  zal volgend seizoen actief zijn voor Spijkenisse.
Doelman Jean-Paul va Leeuwen is wel volgend seizoen nog actief aan de Lavendelstraat.

12 januari 2017: Weer 3 spelers blijven
Daan Smith, Dean van Ooijen en Kevin Dercks zullen nog een jaar te bewonderen zijn in het shirt van de Tricolores

7 januari 2017: 4 spelers verlengen contract 
Tijdens het trainingskamp van Excelsior M. in Noordwijk hebben Vincent v.d.Berg, Stephan Kruithof, Sefa Kurt en Niels Redert aangegeven bij de tricolores te blijven. Het zijn 4 steunpilaren voor de selectie van trainer Rijsdijk.

8 december 2016 Kilian Berkhout naar VV Katwijk
De 21-jarige Kilian Berkhout heeft onlangs een 2-jarig contract getekend bij VV Katwijk. Kilian komt over van Algeheel Landskampioen Excelsior Maassluis. Hij is daarmee de eerste nieuwe speler die is vastgelegd voor het nieuwe seizoen.


Selectie seizoen 2017-2018

Elson do Rosario Almeida, Hamit Alptekin, Vincent v.d.Berg, Daan Blij, Kevin Dercks, Robin v.d. Ende, Stephan Kruithof, Sefa Kurt, Jean-Paul van Leeuwen,  Jesse Lub, Dean van Ooijen, Niels Redert, Kevin Ringeling, Daan Smith en Kevin Vink

Uit het eigen opleiding stromen: Rick van der Struis, Kevin Ringeling, Tobias Kleijweg, Walter Bennett, Nebi Tiryakioglu,Ahmet Demirtas en Zackaria Doumajd door.
Gerwin Lake komt over van de opleiding van FC Dordrecht.

Spelers die vertrekken of stoppen

Kilian Berkhout (VV Katwijk), Daniel Furtdao Olievera (Spijkenisse), Michael Poeljes (onbekend), Adair Veiga Lopes (SC Feyenoord) en Vincent van Dorp (Zwaluwen)
Quentin Albertus is tijdens het seizoen gestopt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten