dinsdag 24 januari 2017

Nieuws van dinsdag 24 januari 2017

Het Nederlands dameselftal van bondscoach Sarina Wiegman heeft ook de 2e wedstrijd tijdens het trainingskamp gewonnen. Rusland werd in La Manga met 4-1 verslagen. Aanvoerster Mandy v.d. Berg speelde 90 minuten mee.
De volgende klus in de voorbereiding naar het EK zal het toernooi om de Algarve-cup worden

Hoekenees en doelman Roy Kortsmit speelde vanavond met Sparta R. in en tegen Volendam voor een plaats in een 1/2 finale van de KNVB beker. Na 90 minuten en de 1e verlenging stond het nog steeds 0-0. Een kwartier later was de eindstand bepaald op 1-1.
Er waren 16 strafschoppen nodig om een beslissing te forceren. Nadat Roy Kortsmit de 8e pingel pakte, schoot Sherel Floranus de Rotterdammers naar de laatste 4.
Komende donderdag strijd Tony Vilhena met Feyenoord bij Vitesse voor de 1/2 finale.