maandag 2 januari 2017

Nieuws van 2 januari 2017


Het AD meldt in het sportkatern dat Ted de Man volgend seizoen bij HBS gaat spelen. Na het failliet van Haaglandia stapte de oud-prof van Fortuna S. over naar de zondagtak van VELO. Bij de Kraaijen moet hij het vertrek van Niels van Pelt naar VVSB op gaan vangen.

Na Sieme Zijm (FC 's-Gravenzande) vertrekt ook Ronald Ermes bij Excelsior M. De huidige trainer van het 2e team en oud-keeper van o.a. Westlandia zo. is toe aan een volgende stap in zijn carrière.

Stijn Vreven wordt de nieuwe trainer van Jeff Stans bij NAC. De "Indiaan" van FC Utrecht is de opvolger van Marinus Dijkhuizen. De Westlander werd net voor de Kerst bedankt voor bewezen diensten.

Mocht FC 's-Gravenzande Claudio Braga nog op het lijstje hebben staan als opvolger van trainer van Frans Danen, dan kan nu een streep door die naam.
Braga, die begin 2015 als interim-coach actief was bij de FCG, heeft afgelopen dagen zijncontract bij Nieuwerkerk verlengd. Daar leek het eind november niet op, want de coach had toen andere plannen. Het bestuur van Nieuwekerk heeft hem echter over de streep weten te halen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten