Competitiewedstrijden 21-22 januari 2017

(5e) 19-31 (0)
Excelsior M.
(8e) 19-27 (4)
Zaterdag is er een weerzien van Excelsior M. met John de Wolf. Hij was 2 seizoenen geleden de trainer die de tricolores in de topklasse hield en de bodem legde voor het latere landskampioenschap.
Beide teams verloren zaterdag de 1e wedstrijd van het nieuwe jaar. Trainer Rijsdijk was niet te spreken over de inzet van zijn team. Een 4-0 achterstand na 80 minuten voor eigen publiek, dat gaf te denken. Dean van Ooijen scoorde nog wel een hattrick, maar die was eigenlijk zonder glans..
Afgelopen dinsdag revancheerde zijn selectie zich door met 4-1 de oefenwedstrijd bij Westlandia te winnen.

zo. 22 jan.'17 HSC'21
(8e) 18-27 (1)
Westlandia zo.
(2e) 19-40 (19)
Westlandia wist afgelopen zondag wederom in de 2e helft tegen Hercules het verschil te maken en 4x te scoren.
De tegenstander van komende zondag kwam door de veldcondities bij JVC Cuijck niet in actie.
Voor de Naaldwijkers wordt het een lange zit. HSC speelt in Haaksbergen en dat in bijna 210 km rijden vanaf de Hoge Bomen.
De heenwedstrijd werd 1-0 voor Westlandia. Natuurlijk was de winnende goal van topscorer Rémon van Bochoven.