vrijdag 27 januari 2017

spelersnieuws selectie FC 's-Gravenzande



28 januari 2017 Update 4 selectie:
Het technisch kader heeft de aflopen periode niet stilgezeten. Er zijn weer 12 spelers die aangegeven hebben om ook volgend seizoen bij de club te blijven. Hierbij zitten o.a. Roel Stoffels, Glenn v.d. Meijs en Pascal Broch.
22 december 2016 update 3 selectie
Patrick Triep staat ook in de belangstelling van andere clubs. Hij geeft echter de voorkeur voor een langer verblijf op het Julianansportpark.
Ook 2e doelman Vincent Madern blijft bij de FCG. Hij gaat ook volgend seizoen de strijd aan voor een plek onder de lat bij het vlaggenschip.


21 december 2016 Jordy de Wit eerste nieuwe aanwinst
Op de site van de club wordt Jordy de Wit gepresenteerd als 1e nieuwe aanwinst voor het komend seizoen. Hij wordt gekenmerkt als een echte winnaar die zowel in de verdediging als op het middenveld inzetbaar is.
De Wit komt over van Westlandia. Bij de Naaldwijkers maakte hij de afgelopen 3 seizoenen  deel uit van de zondagselectie. Voor het 1e team scoorde hij in competitieverband, in die 3 jaargangen, alleen in de 1e wedstrijd van het kampioensjaar 2015-2016 bij De Dijk (2-1 winst).
Eerder was Jordy de Wit nog actief bij o.a. Nieuwenhoorn, Haaglandia en DHC.


14 december 2016 Weer spelers blijven actief op het Julianasportpark
De technische commissie van de fusieclub blijft slagvaardig te werk gegaan. Op de site van de club wordt gemeld dat ook Keke Stam, Frank Broos, Ziko Özdemir, Domingos Lopes de Brito, Twan van Meerten, Kirill Slutskyy en Robin van Rijn in seizoen 2017-2018 blijven speler bij de huidige koploper van de 1e klasse B.

6 december 2016 5 spelers blijven de FCG trouw
Ook FC 's-Gravenzande is bezig om de sterkhouders van de club aan zich te binden. De volgende spelers hebben de intentie uitgesproken om volgend jaar actief te zijn op het Julianasportpark: Yuri Westhoff, Roy Vermolen, Sander Koeleman, Ruben de Groot en Danny Koning.


Selectie seizoen 2017-2018

Dylan Boogaards, Kevin Boogaards, Domingos Lopes de Brito, Pascal Broch, Frank Broos, Dennis van Dijk, Vince Groenewegen, Ruben de Groot, Ben Klop, Sander Koeleman, Danny Koning, Vincent Madern, Brian v.d. Mast, Twan van Meerten, Glenn v.d. Meijs, Jordy Noordam, Stef Odenkirchen, Ziko Özdemir,  Robin van Rijn, Keke Stam, Roel Stoffels, Kirill Slutskyy, Patrick Triep, Roy Vermolen, Bob Wissenburg  en Yuri Westhoff,

David Belic (Excelsior M.) en Brent Bieshuevel (VELO Zo.), Jordy de Wit (Westlandia zo.)

Spelers die vertrekken of stoppen

Rob Klop (Westlandia za.), Matthijs Helderman (VELO za.) en Jesse v.d. Burg (stopt)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten