woensdag 9 november 2016

Van Leeuwen verlengt bij VVSB


De oud-trainer van Westlandia blijft werkzaam in Noordwijkerhout:

Wilfred ook komend seizoen onze coach

Het Bestuur en onze trainer Wilfred van Leeuwen kunnen tevreden melden een vijfde seizoen in de samenwerking te zijn overeengekomen! In de nieuwe opzet van een kleinere selectie zien beiden veel uitdaging en enthousiasme om de ingeslagen weg te vervolgen. Met VVSB bouwen we graag verder aan de stapsgewijze groei die de laatste jaren ons heeft gekenmerkt. 



De eerste ervaringen in de Tweede Divisie zijn positief, maar het niveau en de intensiteit in het aantal wedstrijden leggen ook verbeterpunten bloot. Dat betekent dat we in de staf en de faciliteiten ruimte zien om de lat weer hoger te leggen en hongerig zijn om de prestatiecurve blijvend te beïnvloeden.
Daarbij ligt er een uitdaging om de kracht van het collectief te behouden binnen de vereniging en te bouwen aan talentontwikkeling in een nieuwe opzet van twee standaard elftallen en een aangepast Jeugdopleidingsplan. VVSB blijft daarbij in de commissies en projectteams graag gebruik maken van de aanwezige kennis en expertise van Wilfred
Bron site VVSB


Geen opmerkingen:

Een reactie posten