dinsdag 8 november 2016

Tricolores informeren leden over jaarcijfers


Van de site van Excelsior M.

Informatie naar aanleiding van de afgelopen ledenvergadering

In het persbericht van 20 april heeft het bestuur van Excelsior Maassluis mededelingen gedaan over de financiële positie en de financieringsbehoefte die in maart 2016 zijn ontstaan. Vandaag heeft het bestuur van Excelsior Maassluis de leden geïnformeerd over de gerealiseerde jaarcijfers van het afgelopen seizoen 2015-2016. Zoals al eerder aangekondigd is sprake van een fors verlies.


Aan de leden is uitgelegd waar dit verlies precies uit bestaat. Het is duidelijk dat maatregelen noodzakelijk zijn om de financiële positie te herstellen. Het bestuur heeft aan de leden uitgelegd welke maatregelen genomen worden om al dit seizoen een forse stap te zetten in het verbeteren van de financiële situatie. Deze maatregelen bestaan zowel uit extra bezuinigingen als uit initiatieven om meer inkomsten te genereren.

Tijdens de vergadering zijn ook direct de cijfers van het 1e kwartaal van het lopende seizoen besproken. Uit deze kwartaalcijfers blijkt dat Excelsior op koers ligt met haar herstelplan “Kort op de bal”. De algemene leden vergadering heeft het bestuur het vertrouwen gegeven om dit plan verder uit te voeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten