woensdag 19 oktober 2016

WestlandStek voor Hans Bos


WestlandStek voor voetbaljournalist

Wethouder M. el Mokaddem heeft op woensdag 19 oktober 2016 de WestlandStek uitgereikt aan de heer J.P. (Hans) Bos uit Delft. De gemeentelijke onderscheiding ontving

hij tijdens de jaarlijkse slotavond van Federatie Voetbalverenigingen Westland & Midden Delfland (FeVoWest) voor zijn verdiensten voor de Westlandse voetbalwereld.

Sinds 1978 is de heer Bos verbonden aan de Westlandse voetbalverenigingen, als journalist voor de krant en als radio- en tv-verslaggever. Hierbij zette hij zich ook vrijwillig in voor de Westlandse voetbalverenigingen als elftalleider, spreekstalmeester, teammanager en bij kantinediensten. Daarnaast is hij in diverse functies betrokken bij de WestlandCup en het overkoepelende orgaan FeVoWest.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.
Persbericht gemeente Westland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten