vrijdag 30 september 2016

Uitslagen en doelpuntenmakers vanaf 30 september 2016

thuis uit uitslag doelpuntenmakers/opmerking

PEC Zwolle ADO Den Haag 2-1De eerste overwinning voor de Zwollenaren dit seizoen. Bart Schenkeveld speelde de 2e helft

Achilles'29 VVV-Venlo 0-3Voor de 4e x deze competitie houdt Maarten de Fockert zijn goal schoon. Mede daardoor neemt VVV de 1e periodetitel over van PSV ((2)

FC Den Bosch Telstar 0-0.

Fortuna S. FC Emmen 2-2. .

FC Volendam NAC Breda2-1Voor de 3e keer in een jaar tijd maakt trainer Marinus Dijkhuizen het mee dat zijn ploeg op de slotdag de periodetitel weggeeft.
Stans zat weer op de bank. Dijkhuizen werd in de 40e minuut vanwege een wegwerp-gebaar richting scheids weggestuurd

RKC Waalwijk PSV (2) 1-1Pieter Langedijk maakte kort voor tijd vanaf 11 meter de gelijkmaker. Johan Voskamp speelde in de slotfase een half uurtje mee.
PSV is de beste na 8 wedstrijden en wint de bronzen stier. De periodetitel en de prijs van € 75.000,-- gaan naar Venlo

Go Ahead Excelsior R. 3-0

TEC Excelsior M. 0-2Vincent v.d. Berg 2x

SVC'08 Westlandia za. 1-1Dennis Verbeek

XerxesDZB FC 's-Gravenzande 0-2Yuri Westhoff en Patrick Triep

LYRA DoCoS 2-2Ashwin Scheffers en Bob Zwinkels. Doelman DoCoS scoorde in blessuretijd de 2-2

HVC'10 Kethel/S. 4-2Leroy Smits, Wesley van Elst, Michael v.d. Bos en Emiel Feitsma

Te Werve Honselersdijk 1-1Pawel Rubin

SC Monster DSO 0-2---

RCL VDL5-2Nicky Buuron en Rodney Remmerswaal.

KMD Verburch 3-1(K) Randy van Santen, Tom Vrijmoed en e.d. (V) Dave Zwinkels

Maasdijk Die Haghe 0-1---

MVV'27 Ariston'80 3-0Roel Nooteboom, Lourens van Rooyen en Leon van Kersbergen

Schipluiden Loosduinen 2-3(S) Chris van Beurden 2x, (L) Richard Nieuwdorp 2x en Jessy Smit.

Naaldwijk Quick Steps 2-1Laurens Bouritius en Rashidi Gilkes

VELO za. SEV 3-2Joery Verbeek, Torben Halverhout en Jur van Rossum

MSV'71 CION 2-2Jerry van Loenen 2x

Quintus DVC 5-1Jim Duijvestijn 2x, Daniel van Holsteijn Rob van Binsbergen en  Angelo Zwirs.

De wedstrijd van DHC tegen SVV is bij een 2-1 stand gestaakt. Door de hevige regenval is Delft was het veld onbespeelbaar geworden. Concordia tegen Wanica Stars is gestaakt vanwege het "noodweer". Tussenstand 0-0

Willem II Feyenoord 0-2.

Sparta R.AZ1-1.

HBS Westlandia zo. 2-0----

Laakkwartier VELO zo. 1-6Daan van Rossum 2x, Murat Degermenci Glenn v.d. Nieuwenhuysen, Roderick Meinema en Michiel Draaisma,

Wippolder Den Hoorn 2-2Donny Slot en Dominique da Cruz. De thuisploeg maakte in de 95e minuut gelijk

Sparta R. (2) FC Twente (2) ma. 03 okt. .