zondag 18 september 2016

Uitslagen en doelpuntenmakers vanaf 16 september 2016

thuis uit uitslag doelpuntenmakers/opmerking

Helmond Sport VVV-Venlo 2-1Ideale kans om op kop in de 1e periode te komen laten glippen. Helaas voor doelman de Fockert vielen de goals in de laatste 10 minuten.

Almere City FC FC Den Bosch4-1Dalian Maatsen mocht zich 90 minuten verbijten op de bank van FC Den Bosch

Fortuna S. SC Cambuur 3-0Knappe overwinning van Fortuna. Helaas voor doelman Paul v.d. Helm mocht hij alleen vanaf de bank getuige zijn van de winst.

RKC Waalwijk NAC Breda 2-4Langedijk zorgde voor de rust vanaf 11 meter voor 1-1. Pas in de slotfase pakte de ploeg van trainer Dijkhuizen de 3 punten. Voskamp.

FC Twente ADO Den Haag 4-1

Vitesse Go Ahead 2-0.

Willem II Excelsior R. 1-1Hicham Faik scoorde in de 80e minuut de gelijkmaker (schitterende vrije trap).  Hij stond pas 2 minuten in het veld..

Sparta R. (2) Excelsior M. 2-1Sefa Kurt
Met Bryan Janssen onder de lat pakte Sparta (2) de eerste overwinning van het seizoen.

Westlandia za. Neptunus/S. 4-0Danny Bijl, Mike Brouwer, Stefan Bron en Jasper van Dijk

FC 's-Gravenzande Vitesse D. 2-1Frank Broos en Yuri Westhoff

Honselersdijk Valken'680-2---

Soccer Boys HVC'10 0-5Jeffrey v.d. Bos, Jack Binnendijk, Kay v.d. Bos, Michael v.d. Bos en Frank Schipper

LYRA RCL 0-0---

SC Monster VDL 2-2(M) Frank v.d. Deijl en Nick v.d. Knaap (V) Melvin Louwen en Jeroen v.d. Swaluw

Ariston'80 Naaldwijk 4-1Aike v.d. Bos

Maasdijk GDA 2-1Steven van Reeven en Boyd Rijneberg

KMD VELO za. 2-2(K) Jules Maring en  Randy van Santen (V).Torben Halverhout, Jur van Rossum

Schipluiden SEV 0-1---

Loosduinen Die Haghe 1-3Richard Nieuwdorp

MVV'27 Quick Steps 3-2Rick Zwaard, Lourens van Rooijen en Jessy Zwaard

Houtwijk Verburch 0-3Dave Zwinkels, Melvin v.d. Zeijden en Luc v.d. Knaap

Quintus Wanica Star ges.gestaakt  bij stand van 3-0 in 39e min. Commentaar op de leiding speler W.S. (bron WOS)
Doelpuntenmakers Daniel van Holsteijn 2x en Jim Duijvestijn

MSV'71 SVV 7-1Raja Kumar 2x, Jeffrey Zwaard, Karim Attsou, Dave van Deursen, Mohamed Rasuoi en ?

PEC Zwolle AZ0-2Schenkeveld speelde gehele wedstrijd Hij kreeg in de 1e helft al een gele kaart. PEC staat nu 18e met slechts 2 punten

PSV Feyenoord 0-1Na Manchester U. moet ook PSV de winst aan Feyenoord laten. De Rotterdammers taan met 6 gespeeld 18 al 5 punten LOS.
Vilhena zag een overtreding beloont met geel.

OJC Rosmalen Westlandia zo. 1-1Brandon Tichem

VELO zo. OVV 1-2Daan van Rossum.
VELO staat nog steeds op 0 punten!

Den Hoorn Groeneweg 3-1Donny Slot, Anthony Sintniklaas en Dominique Da Cruz

Sparta R,NEC2-0Doelman Roy Kortsmit hield zijn goal schoon en smaakte weer het zoet van een overwinning.