vrijdag 16 september 2016

Problemen kunstgrasvelden VV Lyra


Van de site van VV Lyra
Vorig jaar zijn er twee nieuwe kunstgrasvelden aangelegd. Echter na één seizoen bespeeld te zijn, treden er hier en daar problemen op. Zo vallen er gaten in de grasmat en is er sprake van snelle slijtage.
Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat gemeente Westland de desbetreffende aannemer/ leverancier aansprakelijk heeft gesteld. Daaruit zijn nieuwe afspraken gekomen. Op 5 september jl. zou er gestart worden met het vervangen van beide velden met een compleet nieuwe grasmat.
Echter tot op heden zijn deze activiteiten niet gestart. Dit alles heeft te maken met het feit dat de aannemer zijn zaken niet op orde heeft. Wij staan hier als Lyra aan de zijlijn omdat in deze gemeente Westland de contractpartij is.
Zoals de zaken er nu voorstaan betekent dit dat we voorlopig geen nieuwe grasmatten krijgen. Wel zal er op korte termijn gestart worden met repareren van de slechte plekken.
Als er nieuwe ontwikkelingen zijn die uiteindelijk leiden tot nieuwe grasmatten hoort u dit spoedig van ons.

Voorzitter Stichting Beheer Lyra
De fractie van Gemeentebelang Westland heeft over deze kwestie deze week vragen gesteld (de Fyra van Lyra) aan het college van burgemeester en wethouders

Geen opmerkingen:

Een reactie posten