zondag 18 september 2016

Brandbrief Huisvesting Jongeren Schipluiden


Van de site van de club

Brandbrief over huisvesting jongeren in Schipluiden

"Een brandbrief is een brief waarin men dringend vraagt om hulp, om betaling of om nakoming van een belofte. Eigenlijk is een brandbrief 'een bewijs van door brand geleden schade'; later kreeg het woord de betekenis "verzoek om te helpen bij het wegwerken van die schade".
Al enige jaren loopt het aantal jeugdleden bij V.V. Schipluiden terug. Ook bij andere verenigingen in het dorp is deze trend waarneembaar. Wordt er minder gesport? Komen de kinderen tijd tekort om, naast hun drukke school- en sociale rooster, lekker achter een bal aan te rennen? Of is er iets anders aan de hand?

Een van de belangrijkste redenen voor de terugloop is beschreven in bijgaande brandbrief van het Bestuur van V.V. Schipluiden aan de Gemeenteraad en het College van Burgermeester en Wethouders van de Gemeente Midden-Delfland. U zult tijdens het lezen van deze brief merken dat hier een probleem wordt aangekaart dat ons, vroeg of laat, allemaal aangaat.
Neem er de tijd voor, vorm uw mening en deel dit bericht. De boodschap is te belangrijk om nog langer te worden genegeerd.
ZIE HIER DE BRIEF

Geen opmerkingen:

Een reactie posten