vrijdag 9 september 2016

2016-09-09 Uitslagen en doelpuntenmakers

De links naar de rangen en standen van de diverse klassen staan boven aan de site. Daar staat ook een overzicht van alle doelpuntenmakers

thuis uit uitslagendoelpuntenmakers/opmerking

FC Den Bosch FC Oss 2-1Maatsen zat 90 minuten op de bank

NAC Breda PSV (2) 1-1Jeff Stans kwam vanwege een blessure niet in actie. Trainer Marinus Dijkhuizen zag zijn NAC pas in de 91e minuut gelijk maken. Het nieuwe Eindhovense talent, Siem de Jong, had de beloftes van PSV in de 1e helft op voorsprong gebracht.

FC Dordrecht RKC Waalwijk 1-1Beide regiogenoten Voskamp en Langedijk speelden 90 minuten.

VVV-Venlo FC Volendam 0-1Maarten de Fockert kon niet voorkomen dat het andere Oranje met 3 punten terugkeerde naar het IJsselmeer.

Excelsior R. Heracles A. za. 10 sep. .

Kozakken Boys Sparta R. (2) 2-0Assist van Raily Ignacio( KB). Doelman Bryan Janssen kon de nederlaag van Jong Sparta niet voorkomen.

Verburch Die Haghe 0-0---

Schipluiden Ariston'80 4-2Dirk-Jan Renaud 2x, Terence van Koppen en Pim Hoornweg,

KMD Loosduinen 2-1(K) Jules Maring en Arend Baylon

VELO za. Maasdijk 7-1(V)Joery Verbeek 3x, Yacine Tazi, Tom Koene, Torben Halverhout en Dirk Lelieveld (M) Stef Bruinen

GDA Naaldwijk 2-2Sebastiaan v.d. Berg en Roald Houterman

Houtwijk MVV'27 1-1Roel Nooteboom

Quintus CION 1-2Daniel van Holsteijn

VOB MSV'71 7-1Dave van Deursen

Feyenoord ADO Den Haag 3-1Feyenoord blijft door deze overwinning koploper. Vilhena pakte geel.

FC Groningen Sparta R. 1-1Doelman Kortsmit pakt een punt voor de Rotterdammers in het Hoge Noorden

Go Ahead Roda JC2-0Darren Maatsen maakte op schitterende wijze de 2-0 voor de ploeg uit Deventer

PEC Zwolle FC Utrecht 1-1Schenkeveld mocht pas in de 92e minuut invallen

Westlandia zo. De Dijk 3-4Patrick Batist 2x en Adnan Baijc.

Woerden VELO zo. 3-2Dennis Blom en Daan van Rossum

Concordia Den Hoorn 1-1