woensdag 17 augustus 2016

Wedstrijden divisies voor komend weekend


datum thuis uit
Nieuws

vr. 19 aug.'16 Excelsior R. ADO Den Haag Ondanks dat Robert Zwinkels alles van de bank heeft gevolgd, zal hij trots zijn dat zijn ADO mede koploper is in de eredivisie. Komende vrijdag wacht de confrontatie met het verrassende Excelsior. De Rotterdammers hebben ook beide wedstrijden gewonnen.

vr. 19 aug.'16 Ajax (2) FC Den Bosch Dalian Maatsen (V.I. 6) wacht een lastige wedstrijd tegen de beloftes van Ajax. Voordeel is wel dat aanvaller/ topscorer Zivkovic door de Amsterdamse club is verhuurd aan FC Utrecht

vr. 19 aug.'16 RKC Waalwijk FC Eindhoven Johan Voskamp (V.I. - ) speelde in Emmen iets meer dan 20 minuten. Hij en Pieter Langedijk (V.I. 6 ) konden echter geen potten breken.
In de thuiswedstrijd tegen Eindhoven (20e) mag het niet mis gaan, want anders belanden de Waalwijkers al direct weer in de degradatiezone.

vr. 19 aug.'16 NAC Breda MVV Trainer Marinus Dijkhuizen (V.I. 6,5) zal tevreden zijn met de start van de competitie. Ook zijn selectie werd afgelopen dagen weer extra versterkt door geleende spelers van Manchester City. Jeff Stans (V.I. 5,5 ) is wel één van de steunpilaren bij  de "Parel van het Zuiden". Tegenstander MVV heeft slechts 1 punt uit 2 wedstrijden

vr. 19 aug.'16 VVV-Venlo FC Oss Maaslander Maarten de Fockert (V.I. 7 ) heeft 2 overwinningen achter zijn naam staan. In eigen huis zullen gewoon weer 3 punten gepakt moeten worden tegen FC Oss

vr. 19 aug.'16 Fortuna S. Almere City FC Doelman Paul vd. Helm moet zijn kans nog afwachten bij de club uit Sittard. Door een blunder van zijn concurrent verspeelde  Fortuna in IJmuiden 2 punten.

za. 20 aug.'16 TEC Sparta R. (2) Kans bestaat dat Bryan Janssen aansluit bij de selectie voor de uitwedstrijd van de beloftes van de Rotterdammers in Tiel. De doelman uit De Hoek heeft een deel van voorbereiding moeten missen

za. 20 aug.'16 UNA Excelsior M. Excelsior M heeft de vorm behouden uit vorig seizoen. De eerste wedstrijd van het seizoen werd gewonnen van VVSB.
Tegenstander UNA speelde afgelopen weekend 2-2 bij De Treffers

zo. 21 aug.'16 Sparta R. Go Ahead Roy Kortsmit (V.I. 7 ) zal met een goed gevoel uit Zwolle zijn teruggekeerd. De nul gehouden en onverwachts 3 punten in de tas. Tegen de ploeg uit Deventer moet zondag ook een goed resultaat worden behaald.
Darren Maatsen (speelde bij Go Ahead niet mee tegen NEC)

zo. 21 aug.'16 Heracles A. Feyenoord Tony Vilhena (V.I. 6) gaat met Feyenoord als een speer. 2 gespeeld, 6 punten en een vaste basisplaats. Daar zag het aan het einde van vorig seizoen niet naar uit.
Heracles volgt op 2 punten achterstand.

zo. 21 aug.'16 Westlandia zo. Hercules De Naaldwijkers hadden kansen op meer bij OFC. (2-1 nederlaag). Daarom zal trainer Edwin Grünholz gebrand zijn op een goed resultaat in de eerste thuiswedstrijd. Tegenstander Hercules speelde vorig seizoen in de topklasse. De Utrechters eindigde op de 10e plaats. In de openingswedstrijd werd knap met 3-1 gewonnen van de beloftes van De Graafschap.
Wethouder Mohamed el Mokaddem zal de openingshandeling verrichten bij de ingebruikname van het nieuwe en zeer fraaie hoofdveld van Westlandia. 

Komende maandag is de 4e ronde van de Jupiler League

V.I. = de waardering van Voetbal International in de vorige wedstrijd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten