zondag 21 augustus 2016

Uitslagen en doelpuntenmakers competitie 19-21 augustus 2016

Rangen en standen staan HIER

thuis thuis uitslag doelpuntenmakers/opmerkingen

Excelsior R. ADO Den Haag  1-2 Robert Zwinkels mocht 90 minuten vanaf de bank aanschouwen, hoe zijn ploeggenoten koploper werden bij Excelsior.

Ajax (2) FC Den Bosch 5-2 Maatsen kwam pas in de 2e helft in het veld. Stand was toen 2-1 voor Ajax

RKC Waalwijk FC Eindhoven 1-2 Pieter Langedijk  scoorde in de 91e minuut nog wel de aansluitingstreffer, maar Eindhoven pakte de eerste 3 punten van het seizoen. Johan Voskamp speelde 70 minuten mee en raakt nog wel het houtwerk.

NAC Breda MVV 1-2 Het team van trainer Marinus Dijkhuizen liep tegen een verdiende nederlaag aan. Ook Jeff Stans kon dit keer het verschil niet maken.

VVV-Venlo FC Oss 2-0 Maarten de Fockert hield keurig de 0 en staat ongeslagen 1e in de Jupiler League

Fortuna S. Almere City FC 2-1 Wederom heeft de ploeg uit Sittard niet te klagen over de arbitrage. Tegen uiteindelijk 9 man werd er gewonnen. Paul v.d. Helm zat 90 minuten op de bank

TEC Sparta R. (2) 2-2

UNA Excelsior M. 2-1 Elson Almeida
Met het verlies in Veldhoven, kwam er een einde aan een indrukwekkende reeks zonder nederlagen van de tricolores

Sparta R. Go Ahead 1-0 Door een late pingel pakt Sparta 3 punten. Roy Kortsmit hield voor de 2e keer op rij de NUL

Heracles A. Feyenoord 0-1 Zakelijke overwinning van Feyenoord (en Vilhena) in Amelo

Westlandia zo. Hercules 4-0 Rémon van Bochoven 2x, Adnan Bajic en Patrick Batist.
Zeker op basis van de eerste helft een geflatteerde, maar wel lekkere overwinning van de groen-witten.