zondag 14 augustus 2016

Uitslagen divisies 12 t/m 15 augustus

datum thuis uit uitslag Nieuws

vr. 12 aug.'16 MVV VVV-Venlo 1-2Met Maarten de Fockert  onder de lat pakte VVV weer 3 punten

vr. 12 aug.'16 FC Den Bosch De Graafschap 2-1Dalian Maatsen speelde 90 minuten

vr. 12 aug.'16 Achilles'29 NAC Breda 1-2Jeff Stans miste in de 1e helft een pingel. Ploeg van Marinus Dijkhuizen blijft mede koploper in de 1e divisie.

vr. 12 aug.'16 FC Emmen RKC Waalwijk 1-0Pieter Langedijk speelde de hele wedstrijd.. Johan Voskamp viel in de 67e minuut in, Hij kon de achterstand ook niet meer goedmaken

vr. 12 aug.'16 Telstar Fortuna S. 1-1Doelman Paul v.d. Helm zat 90 minuten op de bank bij de Fortunezen. Hij zag zijn concurrent in het slot van de wedstrijd een "ontiegelijke" blunder maken. Het werd daardoor 1-1

za. 13 aug.'16 Vitesse ADO Den Haag 1-2

za. 13 aug.'16 PEC Zwolle Sparta R. 0-3Eerste punten voor de Rotterdammers. Roy Kortsmit hield keurig de NUL.

za. 13 aug.'16 Excelsior M. VVSB 2-0Kilian Berkhout en e.d..

zo. 14 aug.'16 Go Ahead N.E.C. 2-2Geen speeltijd voor Maatsen

zo. 14 aug.'16 Feyenoord FC Twente 2-0Vilhena speelde de gehele wedstrijd.

zo. 14 aug.'16 OFC Westlandia zo. 2-1Ferry de Jong

ma. 15 aug.'16 Sparta R. (2) AZ (2) 18:30.