Voor de standen in de divisies KIJK HIER

datum thuis uit uitslag
opmerkingen

vr. 05 aug.'16 NAC Breda Jong FC Utrecht 4-1Jeff Stans opende de score in Breda

vr. 05 aug.'16 Fortuna S. Achilles'29 2-1Doelman Paul v.d. Helm zat niet bij de selectie

vr. 05 aug.'16 VVV-Venlo SC Cambuur 2-1Eerste overwinning voor Maarten de Fockert bij VVV onder de lat

za. 06 aug.'16 ADO Den Haag Go Ahead 3-0Doelman Setkus kreeg de voorkeur boven Robert Zwinkels. Darren Maatsen speelde alleen de 2e helft

zo. 07 aug.'16 FC Groningen Feyenoord 0-5Overtuigende start van de Rotterdammers. Tony Vilhela opende de scoren voor Feyenoord

zo. 07 aug.'16 Sparta R. Ajax 1-3Doelman Roy Kortsmit zal niet tevreden zijn over zijn 1e optreden in de eredivisie. Na 5 minuten scoorden Ajax als 1-0

ma. 08 aug.'16 RKC Waalwijk Telstar 1-0Pieter Langendijk en Johan Voskamp stonden basis, maar werden beiden in de 2e helft gewisseld

ma. 08 aug.'16 Jong PSV FC Den Bosch 5-4Maatsen speelde alleen de 2e helft bij de bezoekers. FC Den Bosch maakte toen een 4-0 achterstand goed. Sam Lammers maakte echter de 5-4. Het was de 4e goal van de avond voor de 20 jarige aanvaller