woensdag 24 augustus 2016

Nieuws van woensdag 24 augustus 2016


Westlandia mag vandaag ruim een uurtje reizen voor de bekerwedstrijd tegen Huizen. De wedstrijd om KNVB-beker (voormalige Amstelcup) begint om 20:00 uur.  Voor uitslagen en programma: KIJK HIER
Eindstand 3-3 (Jeroen Spruijt 2xen Ferry de Jong).  83e min penalty Ivailo Staal (Westlandia )gestopt door keeper Huizen......Ook de eerste strafschop na de verlenging wist hij niet te scoren. Ook Erkan Sensoy schoot tegen de keeper. Huizen door in de beker

Vandaag  volgt de uitspraak in  het kort geding tussen de gemeente Rijswijk en Haaglandia. In het ene  geval zal Haaglandia het complex moeten verlaten.. Bij verlies mag de club gebruik blijven maken van het Prinses Irene Sportpark.
Mogelijk dat de rechter nog met een soort tussenvonnis en/of -oplossing gaat komen. Haaglandia gebruikt in het verweer zaken als procedurefouten door de gemeente Rijswijk en het maatschappelijk belang van de club voor de inwoners van de gemeente. Feit is wel dat ze gewoon een huurachterstand hebben.
In de loop van de dag zal blijken wat de doorslag zal geven.
Rechter heeft de gemeente in het gelijk gesteld. Club heeft, na intern overleg en gesprek met de bond besloten de stekker eruit te trekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten