donderdag 18 augustus 2016

Nieuws van donderdag 18 augustus 2016


Tony Vilhena ziet zijn prestaties bij Feyenoord beloond met een uitnodiging van bondscoach Danny Blind. De oud-jeugdspeler van VDL zit in de voorselectie voor de oefenwedstrijd tegen Griekenland en de WK-kwalificatiewedstrijd in Zweden

Ook Maarten de Fockert heeft een uitnodiging uit Zeist ontvangen. De Maaslandse goalie zit bij de voorlopige selectie van Jong-Oranje voor het kwalificatieduel tegen Wit-Rusland Vrijdag 2 september 18.15 uur (17.15 uur Nederlandse tijd) speelt Jong Oranje in Minsk zijn zesde kwalificatieduel voor het EK 2017 in Polen.

Aanvoederster Mandy v.d. Berg heeft via sociale media laten weten dat ze het geweldig nieuws vind dat Foppe de Haan deel uit gaat maken van de begeleidingsstaf van het Nederlands vrouwenelftal. De 73-jarige coach zal als adviseur fungeren voor bondscoach Arjan van der Laan.
Assistent-coach en keeperstrainer van het Nederlands vrouwenelftal, Jan Willem van Ede, vertrekt bij de dames van Oranje. Een verschil van inzicht tussen de bondscoach Van der Laan en Van Ede heeft geleid tot het verbreken van het contract.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten