donderdag 4 augustus 2016

De bal gaat weer rollen voor de regio-spelers...


datum thuis uit Nieuws

vr. 05 aug.'16 NAC Breda Jong FC Utrecht Trainer Marinus Dijkhuizen heeft bij NAC nu wel de selectie naar zijn hand kunnen zetten. Hij heeft een leger aan spelers zien gaan, maar er de selectie bestaat nu uit gasten die zich willen bewijzen. Naast gericht gehaalde spelers, krijgt hij ook de beschikking over talenten van Manchester C. Bij de nieuwe groep zit ook Jeff Stans. De voormalig speler van o.a. Excelsior M. koos bewust voor een contract in Breda.
De laatste wedstrijd in voorbereiding tegen Sparta R. werd 2-2. Vergelijkbaar dus met het Westlands elftal ......

vr. 05 aug.'16 VVV-Venlo SC Cambuur Voor doelman Maarten de Fockert wordt het zijn debuut in de 1e divisie. De keeper uit Maasland is dit seizoen door Heerenveen verhuurd aan VVV.

vr. 05 aug.'16 Fortuna S.Achilles'29Ook Paul v.d. Helm is in Limburg actief. Mogelijk is de voormalige jeugdkeeper van VELO vrijdagavond de eerste doelman in Sittard. Het betekent dan zijn debuut in het betaalde voetbal in Nederland.

za. 06 aug.'16 ADO Den Haag Go Ahead Voor Wateringer Robert Zwinkels wordt het afwachten of hij de 1e keuze onder de lat gaat worden bij de Hagenezen. Bij de tegenstander uit Deventer mag Darren Maatsen  (oud-speler Excelsior M.) proberen het verschil te maken

zo. 07 aug.'16 FC Groningen Feyenoord Tony Vilhena (ex jeugdspeler VDL) heeft een nieuw contract bij Feyenoord en zal dus met de Rotterdammers op jacht naar de titel gaan. Dan zal er in de lastige uitwedstrijd in Groningen wel beter gespeeld moeten worden dan vorige week tegen PSV.

zo. 07 aug.'16 Sparta R. Ajax Voor Roy Kortsmit het debuut op het hoogste niveau in het betaalde voetbal. De doelman uit Hoek van Holland kan direct aan de bak in de kraker tegen Ajax.
Bryan Janssen (ook afkomstig uit Den Hoek) zal naar verwachting "vlieguren" moeten gaan maken in het doel van Jong-Sparta (2e divisie).

ma. 08 aug.'16 RKC Waalwijk Telstar Johan Voskamp stapte in juni onverwachts over naar de ploeg uit Waalwijk. Of hij al in actie kan komen is twijfelachtig. Hij moest vanwege een blessure al de nodige wedstrijden in de voorbereiding missen.
Pieter Langendijk (ook een voormalig talent van de kampioen uit Maassluis) zal wel starten in de aanval

ma. 08 aug.'16 Jong PSV FC Den Bosch Dalian Maatsen staat dit jaar nog onder contract bij Den Bosch. De verdediger (ook met een verleden bij de tricolores) zal met de ploeg van trainer William Vloet willen strijden voor de promotieplaatsen naar de eredivisie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten